Klijsen Makelaardij

Welkom bij Floristravel. Uw partner in de regio voor het boeken van uw vakantie, rondreis, weekendje weg of vliegticket.

Mijn naam is Flor Simons en ik ben uw persoonlijke reisadviseur. Door mijn jarenlange ervaring in de reisbranche, inmiddels ruim 20 jaar, heb ik al veel van de wereld mogen zien. Mede door mijn passie voor reizen weet ik voor u altijd het mooiste plekje te vinden! Of het nu gaat om een familiereis, een zonvakantie, wintersport, een rondreis op maat, een stedentrip of een weekendje weg, ik help u graag bij het vinden en boeken van een nieuwe reis. Heeft u alleen een vliegticket nodig? Ook deze kunt u voordelig boeken bij Floristravel.

Floristravel is een modern reisbureau met toegang tot de rechtstreekse database van alle grote Nederlandse en Duitse touroperators en reisorganisaties. Waar ik u altijd de beste prijs kan aanbieden. Dit kan voor u als klant veel voordeel opleveren, aangezien ik niet werk met tussenpersonen. Ook op het gebied van maatwerk bent u aan het juiste adres bij Floristravel. Ik ga verder dan alleen het boeken van uw vliegticket en hotel. Samen met u maken wij een gedetailleerd reisplan, zodat u onbezorgd op reis kunt gaan.

Ik nodig u van harte uit om kennis te maken met mijn dienstverlening! Neem gerust contact met mij op en informeer naar de mogelijkheden van uw droomreis.

Service en kwaliteit!

Floristravel is als ZRA onderdeel van Reisburo Crombag te Heerlen. Floristravel staat voor service, kwaliteit en waar voor je geld! Alle reizen die u boekt bij Floristravel worden verkocht met een onderstaande aantoonbare garanties, certificeringen of lidmaatschappen, waardoor ik voor u maximale zekerheid kan bieden. 

Wij streven naar de hoogst mogelijke kwaliteit en service voor onze klanten en is onder andere aantoonbaar in onderstaande garanties, certificeringen en lidmaatschappen.

SGR, SGRZ en Calamiteitenfonds

Floris Travel is onderdeel van Reisburo Crombag en aangesloten bij SGR, SGRZ en Calamiteitenfonds.

Stichting Garantiefonds Reisgelden (SGR):
Reisburo Crombag (KvK nr. 50434322) is aangesloten bij SGR. U kunt dit controleren via www.sgr.nl. Binnen de grenzen van de SGR-garantieregeling vallen de op deze internetsite gepubliceerde reizen onder de garantie van SGR. Deze SGR- garantie houdt in dat de consument ervan verzekerd is dat zijn vooruitbetaalde reisgeld wordt terugbetaald als de wederpartij door financieel onvermogen de overeengekomen prestatie niet kan nakomen. Voor zover de overeenkomst mede het vervoer omvat en de plaats van bestemming reeds is bereikt, wordt zorg gedragen voor de terugreis.

SGRZ NV:

Reisburo Crombag (KvK nr. 50434322) is aangesloten bij SGRZ. U kunt dit controleren via www.sgrz.nl. Binnen de grenzen van de SGRZ-garantieregeling vallen de op deze internetsite gepubliceerde reizen onder de garantie van SGRZ. De SGRZ Garantie houdt in dat de opdrachtgever ervan verzekerd is dat zijn vooruitbetaalde reisgeld wordt terugbetaald als de wederpartij door financieel onvermogen de overeengekomen prestatie niet kan nakomen. Voor zover de overeenkomst mede het vervoer omvat en de plaats van bestemming reeds is bereikt, wordt zorg gedragen voor de terugreis.
 Het garantiecertificaat kunt u hier downloaden.

Calamiteitenfonds:

Reisburo Crombag (KvK nr. 50434322) is aangesloten bij de Stichting Calamiteitenfonds Reizen. De garantie van het Calamiteitenfonds houdt in dat u als reiziger die deelneemt aan een reis waarop de garantie van toepassing is:
- (een deel van) uw reissom terugkrijgt indien wij de reis als gevolg van een calamiteit niet of niet volledig kunnen uitvoeren;
- de noodzakelijke meerkosten vergoed krijgt indien wij als gevolg van een calamiteit de reis moeten aanpassen of indien wij u vervroegd moeten repatriëren.

Onder calamiteit wordt verstaan een door molest of natuurramp veroorzaakte abnormale gebeurtenis.