Klijsen Makelaardij

Welkom bij Floristravel. Uw partner in de regio voor het boeken van uw vakantie, rondreis, weekendje weg of vliegticket.

Mijn naam is Flor Simons en ik ben uw persoonlijke reisadviseur. Door mijn jarenlange ervaring in de reisbranche, inmiddels ruim 20 jaar, heb ik al veel van de wereld mogen zien. Mede door mijn passie voor reizen weet ik voor u altijd het mooiste plekje te vinden! Of het nu gaat om een familiereis, een zonvakantie, wintersport, een rondreis op maat, een stedentrip of een weekendje weg, ik help u graag bij het vinden en boeken van een nieuwe reis. Heeft u alleen een vliegticket nodig? Ook deze kunt u voordelig boeken bij Floristravel.

Floristravel is een modern reisbureau met toegang tot de rechtstreekse database van alle grote Nederlandse en Duitse touroperators en reisorganisaties. Waar ik u altijd de beste prijs kan aanbieden. Dit kan voor u als klant veel voordeel opleveren, aangezien ik niet werk met tussenpersonen. Ook op het gebied van maatwerk bent u aan het juiste adres bij Floristravel. Ik ga verder dan alleen het boeken van uw vliegticket en hotel. Samen met u maken wij een gedetailleerd reisplan, zodat u onbezorgd op reis kunt gaan.

Ik nodig u van harte uit om kennis te maken met mijn dienstverlening! Neem gerust contact met mij op en informeer naar de mogelijkheden van uw droomreis.

Service en kwaliteit!

Floristravel is als ZRA onderdeel van Reisburo Crombag te Heerlen. Floristravel staat voor service, kwaliteit en waar voor je geld! Alle reizen die u boekt bij Floristravel worden verkocht met een onderstaande aantoonbare garanties, certificeringen of lidmaatschappen, waardoor ik voor u maximale zekerheid kan bieden. 

Wij streven naar de hoogst mogelijke kwaliteit en service voor onze klanten en is onder andere aantoonbaar in onderstaande garanties, certificeringen en lidmaatschappen.